In het weekend van 17, 18 en 19 november zijn we een weekendje naar Limburg geweest. Op vrijdag zijn we ‘s morgens op tijd vertrokken zodat we in het begin van de middag eerst onze spullen in het hotel konden neerzetten.

20171117_135807iPhone 8

Nadat we de koffers in de kamer hadden uitgestald zijn we eerst bij Paul en Willy op bezoek gegaan.

Na het bezoek moeten we eerst nog een restaurant vinden om ons avondeten te kunnen opscharrelen, in het hotel was de keuken gesloten. Omdat Valkenburg vlak bij is verwachten we daar wel wat eten te kunnen bemachtigen. En jawel hoor, genoeg restaurantjes dus dan is het weer moeilijk om te kiezen. Na het eten, terug op de kamer, nog even op de kamer gezeten waarna we gaan slapen.

De volgende morgen is het droog dus gaan we eerst een stukje wandelen in het bos dat vlak naast het hotel ligt. Het is een mooie wandeling door een bos met mooie kleuren, een rondje van zo’n 4,5 km.

Na de wandeling eerst nog even op de kamer gezeten waarna we naar Valkenburg gaan om de kerstsfeer te proeven. Tegen het einde van de middag gaan we eerst eten bij een pizzeria.

Nadat we lekker pizza gegeten hebben moeten we wachten totdat de lichtjes optocht begint en die willen we toch echt wel zien. Na een uurtje gewacht te hebben in de kou en 

onder cameratoezicht  😉 begint de optocht dan toch echt.

De foto’s van de optocht kunt u hieronder in de galerij verder bekijken.

Na de optocht naar huis, het is droog maar inmiddels wel redelijk koud geworden.

‘s Zondags eerst ontbeten waarna we nog eerst naar Vaals rijden om bij het drielandenpunt nog een wandeling te maken en uit te kunnen kijken over Nederland op het hoogste punt van Nederland.

Daarna weer terug naar huis. Het was een mooi weekend met mooi weer.

 

Hieronder ziet u alle foto’s van het bos bij Berg en Terblijt en van de kerstmarkt in Valkenburg.

Weekendje Valkenburg
Getagd op: