Na een roerig half jaar in ons appartement hebben we na de zomervakantie besloten ons appartement te verkopen en een semi-bungalow aan te schaffen. We hadden onafhankelijk van elkaar dezelfde woning gezien en zijn uiteindelijk zover gekomen dat we de woning aangeschaft hebben.

Ondanks dat er toch nog wel wat aangepast moest worden hebben we toch besloten om in twee weken te verhuizen. Gelukkig hadden we al wel een heleboel spullen ingepakt.

In de twee weken zijn er diverse zaken aangepast. Zo hebben we een trapkast weggehaald, de eiken vloer in de woonkamer geschuurd en voorzien van een grijze kleur en heeft een stukadoor de muren in de woonkamer netjes glad gemaakt.

Uiteindelijk zijn we na twee weken in ons nieuwe huis getrokken ondanks dat nog niet alles helemaal af was, de rest zullen we in de komende maanden verder afmaken.

Hieronder een impressie van de veranderingen in het huis weergegeven met foto’s van tijdens de verkoop en een foto’s nadat we waren verhuisd.

We hopen dat u zo een beetje idee krijgt hoe ons huis tot nu to veranderd is. Zoals gezegd zullen we in de loop van de komende maanden stukje bij beetje het huis nog verder aanpassen en meer een eigen tintje te geven. Zodra er weer veranderingen zijn zullen we dit via deze blog vast te leggen.

 

Verhuisd
Getagd op: